Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Προφίλ

Η επιχείρηση του Νικολάου Σιδέρη με έδρα στο Ίλιον δραστηριοποιείται, εδώ και 30 χρόνια, στο χώρο της επισκευής και μεταπώλησης ηλεκτρικών συσκευών και της πώλησης πάσης φύσεως ανταλλακτικών. Με μακροχρόνια εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη σας στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών, στις πιο προσιτές τιμές!

 

Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε το service κάθε είδους οικιακών συσκευών και συσκευών κλιματισμού με εξειδικευμένους τεχνίτες, γι'αυτό και εγγυόμαστε την άψογη και απρόσκοπτη λειτουργία κάθε συσκευής. Επίσης, αναλαμβάνουμε τη μεταπώληση συσκευών. Σε εμάς θα βρείτε ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια, στεγνωτήρια, πλυντήρια πιάτων, μικρές οικιακές συσκευές, φούρνους μικροκυμάτων και σκούπες, απο κορυφαίες εταιρείες του χώρου, σε τιμές που δεν φαντάζεστε!

 

Επίσης, σας προμηθεύουμε με όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά και αναλώσιμα για κάθε συσκευή, δίνοτας οικονομικές και ποιοτικές λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα. Εξυπηρετούμε, άμεσα και αξιόπιστα, πελάτες όχι μόνο στο Ίλιον, αλλα και ολόκληρο τον νομό Αττικής.

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK  : https://www.facebook.com/profile.php?id=100068114020252
Σιδέρης Νικόλαος Ανταλλακτικά - Επισκευές